Gå til indhold
Ny rektor på H.C. Ørsted Gymnasiet i Lyngby

Nyhed -

Ny rektor på H.C. Ørsted Gymnasiet i Lyngby

Vi byder velkommen til Lars Viborg Jørgensen som ny rektor på H.C. Ørsted Gymnasiet i Lyngby pr. 1. maj.

Lars Viborg Jørgensen kommer fra en stilling som vicerektor på Ørestad Gymnasium, hvor han også en overgang har været konstitueret som rektor.

Desuden har Lars Viborg Jørgensen et indgående kendskab til gymnasieverdenen og har tidligere været vicerektor på Brøndby Gymnasium og uddannelseschef på Borupgaard Gymnasium. Han har gymnasiepædagogikum i fysik og kemi og har også en ph.d. grad fra Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole.

Lars Viborg Jørgensen ankommer tids nok til at være med til åbningen af det nye gymnasium i Lyngby. Når H.C. Ørsted Gymnasiets elever og undervisere i Lyngby skal forlade de lejede lokaler på DTU senere på året, kan de glæde sig over at skulle flytte ind i et splinternyt byggeri ved Trongården. Det 8000 m2 store gymnasie vil kunne rumme ti spor (ca. 30 klasser) og bliver et anderledes og utraditionelt gymnasie, hvor der leges med former og ruminddeling.

Related links

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Tine Maria Borresø

Tine Maria Borresø

Pressekontakt Kommunikation- & Pressechef +45 6166 3060


Relateret materiale

Et uddannelsesvalg for fremtiden

På TEC uddanner vi fagligt stolte og dygtige mennesker. Vi har en høj faglig og pædagogisk standard og samarbejder tæt med virksomheder, brancher og videregående uddannelser nationalt og globalt for at sikre, at der er dygtige unge mennesker og folk med lyst til efteruddannelse til fremtidens arbejdsmarked.

TEC - Technical Education Copenhagen
Stæhr Johansens Vej 7
2000 Frederiksberg
Danmark