Gå til indhold
Tidl. kultur- og kirkeminister Bertel Haarder
Tidl. kultur- og kirkeminister Bertel Haarder

Nyhed -

Om erhvervsrettet dannelse med Bertel Haarder

TEC – Technical Education Copenhagen vil gerne bryde med det billede, at dannelse er forbeholdt børn i grundskolen og unge på det almene gymnasium. For dannelse er lige så vigtig på en erhvervsskole. Både faglighed og dannelse er nødvendig for at skabe velfungerende unge mennesker, der senere kan indgå i et omskifteligt arbejdsmarked, tage en videregående uddannelse og medvirke til at udvikle vores samfund.

Derfor har vi inviteret en række personer – bl.a. politikere, meningsdannere, specialister og undervisere - til at give deres input til forståelse af dannelsesbegrebet på en erhvervsskole. Det er blevet til 10 små videointerviews, som vi gerne vil dele med jer. Hermed ønsker vi at skabe debat, som forhåbentlig vil medvirke til at gøre dannelse til en bevidst del af undervisningen på erhvervsskolerne. God fornøjelse.

Med venlig hilsen

TEC

Related links

Emner

Kategorier

Kontakt

Tine Maria Borresø

Tine Maria Borresø

Pressekontakt Kommunikation- & Pressechef +45 6166 3060


Relateret materiale

Et uddannelsesvalg for fremtiden

På TEC uddanner vi fagligt stolte og dygtige mennesker. Vi har en høj faglig og pædagogisk standard og samarbejder tæt med virksomheder, brancher og videregående uddannelser nationalt og globalt for at sikre, at der er dygtige unge mennesker og folk med lyst til efteruddannelse til fremtidens arbejdsmarked.

TEC - Technical Education Copenhagen
Stæhr Johansens Vej 7
2000 Frederiksberg
Danmark