Gå til indhold
Adm. direktør for DEA, Stina Vrang Elias
Adm. direktør for DEA, Stina Vrang Elias

Nyhed -

Om erhvervsrettet dannelse med Stina Vrang Elias, adm. direktør for DEA

TEC – Technical Education Copenhagen vil gerne bryde med det billede, at dannelse er forbeholdt børn i grundskolen og unge på det almene gymnasium. For dannelse er lige så vigtig på en erhvervsskole. Både faglighed og dannelse er nødvendig for at skabe velfungerende unge mennesker, der senere kan indgå i et omskifteligt arbejdsmarked, tage en videregående uddannelse og medvirke til at udvikle vores samfund.

Derfor har vi inviteret en række personer – bl.a. politikere, meningsdannere, specialister og undervisere - til at give deres input til forståelse af dannelsesbegrebet på en erhvervsskole. Det er blevet til 10 små videointerviews, som vi gerne vil dele med jer. Hermed ønsker vi at skabe debat, som forhåbentlig vil medvirke til at gøre dannelse til en bevidst del af undervisningen på erhvervsskolerne. God fornøjelse.

Med venlig hilsen

TEC

Related links

Emner

Kategorier

Kontakt

Maren Kaadt

Maren Kaadt

Pressekontakt Konstitueret kommunikationschef Kommunikation +45 2545 3242
Lærke Cecilie Lindegård

Lærke Cecilie Lindegård

Pressekontakt Presseansvarlig +4525453457
Mette Østerdal

Mette Østerdal

Pressekontakt Souschef i Kommunikationsafdelingen +4525453484

Relateret materiale

Et uddannelsesvalg for fremtiden

På TEC uddanner vi fagligt stolte og dygtige mennesker. Vi har en høj faglig og pædagogisk standard og samarbejder tæt med virksomheder, brancher og videregående uddannelser nationalt og globalt for at sikre, at der er dygtige unge mennesker og folk med lyst til efteruddannelse til fremtidens arbejdsmarked.

TEC - Technical Education Copenhagen
Stæhr Johansens Vej 7
2000 Frederiksberg
Danmark