Gå til indhold
TEC-elever: Jeg har den bedste lærer!

Nyhed -

TEC-elever: Jeg har den bedste lærer!

Rigtig mange har i år meldt ind, at lige præcis deres lærer på TEC er den dygtigste, sjoveste eller mest motiverende lærer. Alene på HCØ i Lyngby er der indstillet 50 ud af i alt 1305 for hele landet

”Jeg har løbende skimmet indstillingerne, og det eleverne fremhæver er, at vi som lærere vil dem og vores fag. Vi forstår, hvad det indebærer at være ung og går gerne den ekstra mil, hvis det er nødvendigt for at de lærer det fag, som vi også selv har kærlighed til.” fortæller lærer Nicolai Bogø Stabell fra H.C. Ørsted Gymnasiet i Lyngby.

Nicolai Bogø Stabell har selv fået flere indstillinger og er meget rørt over, at eleverne tager sig tid til at give både ham og hans kolleger på TEC den anerkendelse.

”Det er dejligt, at eleverne viser, at de værdsætter os, og at de l kan se, at vi er mange, der virkelig brænder for dem og vores fag. Det giver mig lyst til at fortsætte med at gøre mig umage”, slutter Nicolai Bogø Stabell.

Om Politikkens Undervisningspris
Politikkens Undervisningspris handler om at understøtte lærere i at skabe god og motiverende undervisning, så de klæder fremtidens borgere på til at skabe vidensbaserede løsninger på de store samfundsproblemer og træffe gode beslutninger. Prisen uddeles i juni 2023

Emner

Kategorier

Kontakt

Maren Kaadt

Maren Kaadt

Pressekontakt Konstitueret kommunikationschef Kommunikation +45 2545 3242
Lærke Cecilie Lindegård

Lærke Cecilie Lindegård

Pressekontakt Presseansvarlig +4525453457
Mette Østerdal

Mette Østerdal

Pressekontakt Souschef i Kommunikationsafdelingen +4525453484

Relateret materiale

Et uddannelsesvalg for fremtiden

På TEC uddanner vi fagligt stolte og dygtige mennesker. Vi har en høj faglig og pædagogisk standard og samarbejder tæt med virksomheder, brancher og videregående uddannelser nationalt og globalt for at sikre, at der er dygtige unge mennesker og folk med lyst til efteruddannelse til fremtidens arbejdsmarked.

TEC - Technical Education Copenhagen
Stæhr Johansens Vej 7
2000 Frederiksberg
Danmark