Gå til indhold
Steve Jørgensens pris
Steve Jørgensens pris

Pressemeddelelse -

TEC underviser får Politikens Undervisningspris

Steve Jørgensen vandt tisdag den 17. maj en særpris – Lærepladsprisen, da Politikens Undervisningspris 2022 blev uddelt.

Steve vandt for sit arbejde i skoleoplæringscentret, fordi han har skabt et helt særligt læringsrum for eleverne.

”Lige præcis på den uddannelse, hvor Steve underviser – data- og kommunikationsuddannelsen inden for programmering – fylder skoleoplæringscentret mere end på mange af de andre erhvervsuddannelser, og derfor er det så vigtigt at skabe et godt og meningsfuldt læringsrum på lige præcis den uddannelse. Og det har Steve i den grad formået at gøre."

Eleverne skal ikke kun svare på opgaven – de skal forstå den

"Han giver ikke bare eleverne svaret på opgaven, men hjælper dem på vej til at forstå opgaven – han giver dem lov til at tænke ud af boksen og prøve en masse nyt.” Sådan sagde Arnt Louw, ph.d., Institut for Uddannelse og Pædagogik (DPU), Aarhus Universitet, og lektor på Aalborg Universitet, som sidder i fagpanelet for ungdomsuddannelser, i sin tale til Steve.

Glade lærlinge

Lærlingene er glade for ham. Til Politiken siger Patrick Stoltenberg: ”Når du møder ham i starten, tænker du sådan lidt, du er da lidt en spøjs mand. Men han vinder hurtigt dit hjerte. Det lyder som en romantisk historie, men han er en rigtig fin fyr. Jeg glæder mig til at komme på arbejde hver dag.”

Selv siger Steve: ”Jeg kan næsten ikke få hænderne ned af glæde over denne pris.”

Når Steve ikke underviser, arbejder han med forskellige former for fotografering. Han har udgivet to naturfotobøger og vundet en pris som reklamefotograf.

Emner

Kategorier


TEC er en erhvervsskole fordelt på syv adresser i Region Hovedstaden. Vi har mere end 30 erhvervsuddannelser, teknisk gymnasium, EUX, 10. klasse og efteruddannelse til faglærte og ufaglærte. Hvert år sikrer vi, at 20.000 mennesker får en uddannelse af høj kvalitet og fokus på erhvervsrettet dannelse og innovation. Vi har en holdning til uddannelse og blander os i samfundsdebatten.

Kontakt

Maren Kaadt

Maren Kaadt

Pressekontakt Konstitueret kommunikationschef Kommunikation +45 2545 3242
Lærke Cecilie Lindegård

Lærke Cecilie Lindegård

Pressekontakt Presseansvarlig +4525453457
Mette Østerdal

Mette Østerdal

Pressekontakt Souschef i Kommunikationsafdelingen +4525453484

Relateret materiale

Et uddannelsesvalg for fremtiden

På TEC uddanner vi fagligt stolte og dygtige mennesker. Vi har en høj faglig og pædagogisk standard og samarbejder tæt med virksomheder, brancher og videregående uddannelser nationalt og globalt for at sikre, at der er dygtige unge mennesker og folk med lyst til efteruddannelse til fremtidens arbejdsmarked.

TEC - Technical Education Copenhagen
Stæhr Johansens Vej 7
2000 Frederiksberg
Danmark