Gå til indhold
​Lærepladsgaranti til smede og bygningsmalere

Nyhed -

​Lærepladsgaranti til smede og bygningsmalere

Der bliver arbejdet hårdt på at få flere unge i gang med en erhvervsuddannelse, og det har nu ført til, at der er blevet indført lærepladsgaranti på uddannelserne for smede og bygningsmalere.

Det betyder, at elever på smede- og bygningsmaleruddannelserne er garanteret en praktikplads, når de har gennemført deres grundforløb og skal starte på hovedforløbet.

Eleverne skal i første omgang selv forsøge at finde en praktikplads, når de skal til at begynde på hovedforløbet, men hvis det ikke lykkes, så bliver de tilbudt en praktikplads hos en af de virksomheder, som er med i aftalen.

For at kunne gøre brug af lærepladsgarantien kræves det af eleverne, at de under grundforløbet undgår for meget fravær, og at de består deres eksamener.

Klik her for at tilmelde dig en erhvervsuddannelse

Related links

Emner

Kategorier

Kontakt

Maren Kaadt

Maren Kaadt

Pressekontakt Konstitueret kommunikationschef Kommunikation +45 2545 3242
Lærke Cecilie Lindegård

Lærke Cecilie Lindegård

Pressekontakt Presseansvarlig +4525453457
Mette Østerdal

Mette Østerdal

Pressekontakt Souschef i Kommunikationsafdelingen +4525453484

Relateret materiale

Et uddannelsesvalg for fremtiden

På TEC uddanner vi fagligt stolte og dygtige mennesker. Vi har en høj faglig og pædagogisk standard og samarbejder tæt med virksomheder, brancher og videregående uddannelser nationalt og globalt for at sikre, at der er dygtige unge mennesker og folk med lyst til efteruddannelse til fremtidens arbejdsmarked.

TEC - Technical Education Copenhagen
Stæhr Johansens Vej 7
2000 Frederiksberg
Danmark