Gå til indhold
Glade studenter fra H.C. Ørsted Gymnasiet på Frederiksberg i 2019.
Glade studenter fra H.C. Ørsted Gymnasiet på Frederiksberg i 2019.

Nyhed -

Så skal der fejres!

De af vores elever, der afslutter deres uddannelse til sommer, kan traditionen tro få lov til at holde dimission, køre studenterkørsel og have deres familier med til overrækkelse af svendebrev. Det er en meget glædelig nyhed!

Udmeldingen fra Børne- og Undervisningsministeriet lyder på, at det er tilladt at have fem gæster med i forbindelse med den sidste mundtlige eksamen, samt at fejringer som dimissioner må gennemføres med op til 500 deltagende. Med henblik på fejring på skolen skal de gældende retningslinjer for test følges af alle de deltagende – med henblik på fejring i det private opfordres der stærk til at blive testet, specielt før studenterkørsel.

På TEC glæder vi os over, at vores elever må fejre afslutningen på flere års arbejde, og vi ser frem til at måtte fejre og dele glæden med dem.

Related links

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Tine Maria Borresø

Tine Maria Borresø

Pressekontakt Kommunikation- & Pressechef +45 6166 3060


Relateret materiale

Et uddannelsesvalg for fremtiden

På TEC uddanner vi fagligt stolte og dygtige mennesker. Vi har en høj faglig og pædagogisk standard og samarbejder tæt med virksomheder, brancher og videregående uddannelser nationalt og globalt for at sikre, at der er dygtige unge mennesker og folk med lyst til efteruddannelse til fremtidens arbejdsmarked.

TEC - Technical Education Copenhagen
Stæhr Johansens Vej 7
2000 Frederiksberg
Danmark