Gå til indhold
Nye fagretninger på grundforløb 1 giver elever bedre mulighed for at følge deres interesser

Pressemeddelelse -

Nye fagretninger på grundforløb 1 giver elever bedre mulighed for at følge deres interesser

To nye fagretninger på grundforløb 1 (GF1) giver bedre mulighed for at eleverne kan følge deres interesser.

TEC har nu i alt fem forskellige fagretninger på GF1, og det betyder, at det er lettere for elever at vælge en fagretning, der passer til deres interesser. Det giver samtidig mere fokus på det specifikke område, hvilket hjælper eleverne med at vælge den helt rigtige uddannelse.

Den første nye fagretning er Industrial Design & Visual Communication, der har fokus på det kreative og arbejdet med at skabe og forme forskellige materialer, og den lægger derfor op til uddannelserne til bygningsmaler, skiltetekniker og smed.

Digital Solutions & Robotics er den anden nye fagretning for elever, der interesserer sig for software, robotter og digitale løsninger. Uddannelserne data og kommunikation samt automatik og proces er derfor den naturlige forlængelse.

Grundforløb 1 på 20 uger er for elever, der starter en erhvervsuddannelse direkte fra 9. eller 10. klasse, og giver en bred introduktion til erhvervsuddannelserne. Man vælger en fagretning, der passer til ens interesser, og det toner forløbet, så det er mere målrettet uddannelser inden for dette felt. Man behøver dog ikke at vælge en uddannelse, som er en naturlig forlængelse af fagretningen.

Related links

Emner

Kategorier


TEC er en erhvervsskole fordelt på syv adresser i Region Hovedstaden. Vi har mere end 30 erhvervsuddannelser, teknisk gymnasium, EUX, 10. klasse og efteruddannelse til faglærte og ufaglærte. Hvert år sikrer vi, at 20.000 mennesker får en uddannelse af høj kvalitet og fokus på erhvervsrettet dannelse og innovation. Vi har en holdning til uddannelse og blander os i samfundsdebatten.

Pressekontakt

Tine Maria Borresø

Tine Maria Borresø

Pressekontakt Kommunikation- & Pressechef +45 6166 3060


Relateret materiale

Et uddannelsesvalg for fremtiden

På TEC uddanner vi fagligt stolte og dygtige mennesker. Vi har en høj faglig og pædagogisk standard og samarbejder tæt med virksomheder, brancher og videregående uddannelser nationalt og globalt for at sikre, at der er dygtige unge mennesker og folk med lyst til efteruddannelse til fremtidens arbejdsmarked.

TEC - Technical Education Copenhagen
Stæhr Johansens Vej 7
2000 Frederiksberg
Danmark